Dagens träning – Dubbla pass! Vad händer?

Nu jävlar har det blivit fart på gubben ska ni tro. Tung dag med Kettlebells innan lunch:

Clean and Press 4x{1, 2, 3, 4, 5} + 1x{1, 2, 3, 4} med 24 kg kb. Parallellt Chins enligt 5x{1, 2, 3} då jag var rädd för att det skulle bli för mycket annars.

Efter kort vila så fortsatte jag med 96 snatch på 24 kg. Jag tog ingen tid men stod på lite mer än jag brukar då kroppen kändes rätt ok. 8×6/6 var schemat med vila efter behov mellan.

Efter det allmänna familjebestyr en fredag eftermiddag och så strax efter fyra så kom jag upp på trainern. Tanken var att köra så länge jag orkade på 200 W vilket borde bli kring en timme om inte lite mer. Tyvärr så drog starttiden iväg och kvällsmaten var av lite Hallowenskäl satt till 1700 så redan innan jag börjat brann tanken på en timme inne. När jag väl var igång så kändes det rätt skönt att satsa på en kortare tid, med lite otur skulle det bli max 40 minuter med uppvärmning men jag tänkte köra tills någon ropade att det var mat. Så mentalt inställd på 40 minuter blev de faktiska 55 minutrarna rätt sega på slutet. Vi missförstod varandra lite så jag väntade på att resten av familjen skulle hämta mig medan de väntade på att jag blev klar, därav en extra kvart. Men det gör inget. Cirka 50 minuter på 200 W och 625 kcal brända.

Jag har max cyklat fem gånger sedan juni och då hamnar man här runt 200-210 Taxcwatt i FTP. Men då finns det ju förbättringspotential!

Publicerat på oktober 28, 2011, i Cykelträning, Kettlebell och Crossfit, Träning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: