Med fokus på en snabb Vätternrunda 2013

Nu är jag anmäld till 2013 års Vätternrunda! Det var ett tag sedan – senast 2010 – och det ska bli riktigt kul. Om du följer mig här på bloggen så kommer du få läsa lite om hur det är att ha fyra barn, jobb, hus, cyklar, sambo och allt annat som hör livet till samtidigt som jag försöker hålla en hög nivå av träning.

Den här bloggen startades 2009 som ett sätt att hålla mig själv ansvarig inför 2010 års Vätternrunda och som ett sätt att betala tillbaka till alla de som skrivit på nätet om träning och tävling. Under åren som jag cyklat har jag alltid älskat att läsa bloggar, race reports och att nörda ner mig i träningsupplägg och diskussioner kopplat till cyklar, cykling och träning. Jag älskar exempelvis att läsa trådar som förra årets Happymtb-tråd från snabbåkargänget.

2010 gick det ”så där” minst sagt men nu är det dags för nya tag. Återigen med Happymtb.org och deras snabbgrupp. Målet blir någonstans straxt under åtta timmar, alltså sub8 som VR-slanget lyder, med start 10:30.

Cykellusten är tillbaka, formen är bättre än på många år och jag har hittat lite rätt med vikt och familjeliv! Men det är fortfarande en stor utmaning för mig som började sent med konditionsidrott, är en liten tjockis och som har en ganska stökig vardag. Men jag är också Motalabo så allt viktigt sker på hemmaplan, jag kommer vara föräldraledig under vintern, och jag har en omgivning som bjuder in till massor av cykling. Bland annat är min cykelkompis Jonas anmäld till samma grupp.

Under den här fliken kommer du hitta lite om vad jag lärde mig 2010 och vad jag lärt mig i år. Lite om hur jag tänker träna i vinter och hur jag tänkt lägga upp perioden närmast själva VR. Jag försöker hålla fliken relativt uppdaterad men det senaste kommer ni hitta under kategorin VR 2013. Titta gärna på mina cykelkamraters bloggar till höger under rubriken VR 2013 med Happymtb.

Häng på låset nu när den allmänna anmälan börjar den 1 oktober. Platserna kan ta slut fort det vet vi som slirade på Cykelvasans anmälningstid.

Inlägg som kan vara intressanta

Om du nu satt upp som mål att cykla snabbt runt Vättern, hur ska du göra då? Del 1!

Om du nu satt upp som mål att cykla snabbt runt Vättern, hur ska du göra då? Del 2 – Lite jävla ödmjukhet!

Om du nu satt upp som mål att cykla snabbt runt Vättern, hur ska du göra då? Del 3 – Ultimata träningsupplägget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: