Om mig

Jag och min 29″ MTB. Cykeln som gett namn åt bloggen.

Du har alltså kommit till Anders Gustafssons plats i cyberrymden och ska nu få höra allt om ett av mina favoritämnen, nämligen mig själv. Jag är född 1969 och bor mellan Linköping och Motala, ganska nära Borensberg. Här bor jag med fyra barn och min sambo. Jag är rätt dålig på allt utom att snacka och passion (ska man vara noga så är jag faktiskt duktig på näringsupptag också så jag är fetare än fetast jämt!).

Så här dålig är jag.

Om du läser på bloggen så märker du några av de saker som jag känner stor passion för. Allt som är kopplat till cykling är en av dom. Bloggen startade jag när jag laddade inför Vätternrundan 2010 då jag också köpt min första 29-tums ram som jag tänkte tävla på den säsongen. På så sätt var namnet på bloggen given.

Den diskreta On-One ScandAL ramen i profil!

Jag hade mest tänkt att hålla bloggen igång som ett sätt att hålla mig själv ansvarig för Vätternrundasatsningen – det skulle ju gå fort, under åtta timmar – men sedan fanns inga planer för någon fortsättning.

Jag lärde mig mycket av 2010 som kanske inte direkt framgår av bloggen men som kanske skymtar förbi då och då. Främst hur stort steg det är att gå från lite cykling till strukturerad träning dag efter dag med mål. Det sliter och är själsdödande mer än man tror. Så efter 2010 så tränar jag annorlunda. Väldigt lite mål, väldigt lite mätning men fokus på att det ska vara enkelt och kul. Jag hade en period då jag bland annat använde mycket kettlebells i min träning. Men nu är det cykel som gäller i år igen.

Från Långa Billingen 2012.

För några år sedan så insåg jag att många människor i världen var avundsjuka på att jag bodde i Sverige, för vinterns skull. Jag som inte gillade vintern! Jag bestämde mig då för att njuta av det faktum att vi faktiskt bor i ett land med vinter och snö vilket du ser under vinterhalvåret på denna blogg. Vi åker främst utför mina stora döttrar och jag och endast för att det är skoj. Bor gör vi i husvagn. Under 2012-2013 kör vi Kläppen som året innan.

Skidåkarliv är hårt liv.

Bilden från Långa Billingen är tagen från tävlingens hemsida. Övriga cykelbilder har jag fått hjälp av min cykelkompis Jonas att ta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: