Lite reflektion på julafton

God Jul ska vi väl börja med här från snöfria Östergötland innan vi börjar prata om annat. För oss i vår lilla familj så blir det en intensiv julafton då vi bränner av hela släkten för att sedan få vara mer för oss själva dagarna efter det.

Jag har under hösten funderat på om jag skulle fortsätta blogga efter föräldraledighetens slut. Från första början så var ju syftet med denna blogg att dokumentera min satsning inför VR 2010 och samtidigt hålla mig själv ansvarig genom att sprida mitt mål till alla. Namnet på bloggen kommer från att jag 2010 skulle köra 29″ MTB för första året.

Sedan dess har målsättningen med bloggen ändrats lite beroende på dagsform och idag så fungerar bloggen lite som min dagbok. Cyklingen har sedan försommaren 2010 inte stått i fokus i mitt liv på samma sätt som tidigare beroende på en rad faktorer inte minst strulande knä och bristande motivation.

Under hösten har det dock blivit mer och mer klart för mig att cyklingen fyller en funktion i mitt liv som jag inte vill vara utan och jag har satt jobbstarten i januari som start för cykelsäsongen för min del. Bloggen kommer också fortsätta leva efter jul men det blir mindre trams, familj och kettlebell istället blir det mer cykelträning.

Nu blir det en dag med släkten. Gud ge mig stryka!

 

Publicerat på december 24, 2011, i Vardag. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: