Onaknee

Skitknän!

Ja rubriken på dagens bloggning är alltså utrikiska och leker med det faktum att ”on a knee” låter som onani om man läser ihop orden lite snabbt. Det är ungefär det roligaste det här inlägget kommer innehålla för resten blir gnäll.

Till alla er som följer denna blogg som jag följer Klart.se nu så här års så kommer ni säkert ihåg att jag sa att jag skulle fokusera på ben träningsmässigt fram till julledigheten och det har jag gjort.

Benböj tre gånger i veckan var målet men jag lyckades bara nå upp till två gånger per vecka på grund av livet. Det räckte dock för att knäna skulle tjura till lite och när sedan förkylningen kom så var det dags – höger knä lackade ur fullständigt. Det är ju lite kul att det börjar bli lite symmetri då det alltid varit vänster knä tidigare.

Ledigheten är här och krämporna med den.

På något märkligt vis så är ledighet och knäproblem lite som julklappsutdelning och skräpberg. När det drar ihop sig till det första gör det andra sig gällande inom någon timme. Jag är ganska luttrad vid det här laget så nu kör vi igång med anti-inflammatoriskt och is så får vi se om inte detta kan lugna ner sig ganska snart.

För er som inte tycker detta räcker kring mig och mitt knä kan ju läsa hyllningen till vänsterknät jag skrivit tidigare.

Förresten, eftersom jag inte kunde stava till onani – antalet n fick mig ur balans lite – så gick jag in på Google för att kolla. Då fick jag lära mig något nytt. Visste ni att det finns Onani-VM? Kan man delta i H40 där?

Publicerat på december 23, 2011, i Skador. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: