Dagens skottning och träning

Monark?

Jag har varit hemma idag och haft möjlighet att både träna en kortis och läst bloggar. Tydligen har flera cyklister drabbats av någon rubbning och köper stationära träningscyklar nu när våren är på väg. Dom verkar tro att det är hösten som är här. Jag tror det är något i stil med bilden ovan dom köper.

Efter några extra vilodagar – haft lite hosta och mycket att stå i – så bestämde jag mig för att testa 2×20 minuter på 280 W som jag har som mål denna månad. Det gick inte riktigt, men det är inte så långt borta. Redan innan jag började så bestämde jag mig för 2×15 minuter på 280 W. Det visade sig att det var ganska klokt. Jag hade nog inte orkat mer än någon minut, om det, extra i andra intervallen.

Så här dags förra året gjorde jag 2×20 minuter på 240 W. Då hade jag haft problem med ett knä och gått på kryckor veckorna innan. Året innan dess körde jag 2×20 minuter på 250 W. Sedan har jag ofta inte ökat så mycket mer, utan det är den kapacitet jag har så här års hänger med ganska väl. Men jag ska inte slarva bort att jag faktiskt ökat cirka 30 W minst sedan förra året. Det är riktigt bra och jag har brutit igenom det som varit min platå under några år.

I kväll var jag hos tandläkaren inne i Linköping och hade tänkt köra lite kettlebell efter det. Men jag fick skotta snö i stället. Det är ganska grisigt på vägarna i kväll och det blir säkert mer skottning här hemma i morgon. Vilken vinter!

Publicerat på februari 25, 2010, i Cykelträning, Träning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: