Lite planering inför 2013

Så här kanske?

Så här kanske?

Min kära sambo vill gärna se en detaljerad plan av mitt liv fram till fikat efter min gravsättning. Själv är jag kanske inte riktigt så förutseende men familj och den allmänna hysterin som råder kring cykling just nu gör ju viss grovplanering nödvändig. Så låt mig göra ett försök (det brukar aldrig bli som jag planerar).

Det finns mycket kul att göra i närområdet, det tänkte jag ta fasta på 2013 och därför är jag anmäld till två lopp i Vätternrundaveckan och om det blir något radonnelopp så får det bli i Linköping.

Långa Billingen blir som vanligt ett familjeevenemang med husvagn. Man ligger perfekt bara 200 meter från målgång i en fantastisk natur. Loppet är dessutom rejält jobbigt, vackert och under en tidsperiod på våren som är speciell. Det här är en av mina favoriter.

Sommen Runt är en riktigt trevlig tillställning relativt nära men kanske inget måste. Det är ingen tävling utan som Vätternrundan ett motionslopp i åtminstone delvis fantastisk natur. ‘

Ränneslätt får bli över dagen och lite beroende på vad livet och inte minst vädret tillåter. Det är ett lopp i Långloppscupen på samma sätt som Långa Billingen och det har sina klara poänger.

Mörksuggan hoppas vi få barnvakt till och i så fall så blir det nog lite husvagnscamping på tu-man-hand i härliga Dalarna. Banan tål i princip hur mycket stryk av vädret som svensk sommar klarar av så det får nog bli en tur oavsett sommarväder. Brasklappen: Om vägarna regnar bort, vilket dom gjorde för ett par år sedan, så får jag omvärdera.

Gränserittet i Strömstad blir årets nymodighet och kombinerad sommarcamping med familjen. Det är ju samma hysteri här som till vissa andra lopp så jag får be till gud om en startplats.

Så avslutar jag planeringen med årets andra huvudmål Cykelvasan. Första är målet är ju Vätternrundan på under åtta timmar, vilket ni säkert förstått.

Om jag haft rimligt flyt så borde jag kunnat kvala in för en bra startplats på Cykelvasa med upplägget ovan. Om inte så får jag hitta något seedningsgrundande lopp till.

Så, nu vet du lite bättre älskling. Jag säger redan nu att det kan bli något mer efter Cykelvasan men kan kanske få återkomma med det i februari eller något.

Publicerat på januari 20, 2013, i Cykel, Tävlingar 2013, VR 2013. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Tja!
    Saknar Finnmarksturen???
    Sen har du Lidingömtb samt Dalslands Xc å meraleramtb fnns massor mer :D:D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: