Upptäckten av ett nytt fikaställe med efterföljande straff

Upptäckten av ett nytt fikaställe nära oss!

Upptäckten av ett nytt fikaställe nära oss kan störa viktkurvan!

Mats och jag slängde våra läckra kroppar på våra snygga hojar för ett litet vinterpass idag. Mats ville cykla kort och jag ville kolla ett nytt fikaställe så våra enkla intressen samastrålade i full harmoni.

Gubbe ett och gubbe två.

Gubbe ett och gubbe två.

Minus fyra grader och enastående trögrullat gjorde att valet av kläder blev svårt. Jag var lite ”överklädd” då jag fick slita från start till slut.

Enligt Mats så har han redan bloggat om detta, så vad kan jag göra.

Enligt Mats så har han redan bloggat om detta, så vad kan jag göra.

Jag laddade med hemmagjorda energimuffins i bakfickan och kaffe i vattenflaskan. Allt var alltså bäddat för en trivseltur som skulle sluta på det nya fikastället vi har här ute på slätten.

Målet!

Målet!

Och faktiskt så mös vi rätt skapligt när vi körde runt ”Dead Frog Alley” även om tempot ibaland plågade mig lite. Vi pratade om ditten och datten. Efter ”Dead Frog Alley” så blev det dock lite torrt på uppslag och vi började diskutera verktyg för att såga i skallbenet på människor. Lite udda val av diskussionsämne men väldigt utvecklande.

Äntligen här!

Äntligen här!

Som tur vad så bröt framkomsten till fikastället av diskussionen annars kunde detta slutat var som helst. Första gången på Boställets Vedugnsbageri och vi hade ingen aning om vad vi kunde förvänta oss.

Det här var vad vi såg.

Det här var vad vi såg.

Det blev en kanongrej och Mats och jag satt och mös. Lystna blickar kastades på oss då vi var de ända männen där och till dagen iklädda lycra. Fina exemplar av Memils tänktes säkert av fleratalet närvarande när de såg våra päronformade kroppar.

Läckert!

Läckert!

Det här stället har stor potential att konkurera ut Statoilmacken i Mantorp. Då förstår ni!

Inte bara fik utan snarare bageri.

Inte bara fik utan snarare bageri.

Efter allt för mycket snack och påtår så beslutade vi oss för att rulla hemåt. Vi frös lite och jag råkade förolämpa Mats kompislapp vilket ledde till total slakt av mig den sista biten hem. Det är tacken för att jag jag åkt och hållt igen hela hösten! Fan det här ska han få igen Mats när jag inte har 840 dubbar att släpa runt på. Det kan jag lova!

Valet av hallmata lämnar endel övrigt att önska. Valet av kompislapp än mer!

Valet av hallmata lämnar endel övrigt att önska. Valet av kompislapp än mer!

Naturligtvis får du passdata så du kan cykla själv om du blir sugen. Du hittar den på min Strava profil.

Publicerat på januari 12, 2013, i Cykel, Cykelträning, Träning. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Provade du de vanliga bullarna med vaniljsmak? Det är de godaste bullarna jag nånsin ätit! Nu såg jag att de börjat med bullar med vaniljskräm i. Och semlorna tror jag kommer nu till helgen. Jag som försökt hålla igen (och röra på mig lite mer) under hösten/vintern har inte vågat mig dit för att köpa limpor under hela hösten, för då skulle det bara slinka med några bullar. Så goda är de och så dålig karaktär har jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: