Det här året är kört

Viktkurvan skenar, träningen är obefintlig, hostan ständigt närvarande, barnen bråkar och Max sover uruselt så nu ger jag upp på det här året. Det är kört!

Vi kunde ju stannat där och återkommit nästa år men det finns mer att gnälla över som bara måste ut så att jag kan gå in i 2013 renad.

Ljumskarna har tjurat till rejält efter lite skidåkning igår och förhindrar alla avancerade övningar i sängen vilket bland annat innebär att det är omöjligt att lägga ett ben över och ett under täcket. Och då har vi inte speciellt tjocka täcken.

I vinterstöket så kan jag reta mig på barnkläder som fungerar dåligt eller som är svåra att ta på. Nu har dock Max röda overall kommit upp på hatlistan av en tidigare okänd anledning. Den är sydd i något jäkla nollfriktionsmaterial som gör att all form av bärande av den superstor bäbisen måste ske under absolut maximal armstyrkeinsats av något som strävar att fara iväg som en blöt tvål åt något håll.

Nu är det bara att härda ut den tid som är kvar. Med lite tur så drar jag fast någon av barnens dragkedjor i skinnet under hakan på dom igen. Det gör inte mitt liv bättre men det skapa lite bättre balans i lyckolotteriet vår husvagn representerar.

Apropå elände, Cathlyns inköp av cider har överraskat något till det positiva. Så länge det finns cider kvar finns det faktiskt hopp.

Publicerat på december 30, 2012, i Camping, Vardag. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: