Var är näthatet? En allmän oro för hormonnivåerna bland medelålders män och hur jag inte går oförberedd, plus en del annat kanske!

Det var nära att jag tränade idag men jag blev skakad av den allmänt borgerliga mysighetsstämningen som föll över mig här på bloggen. Det är besöksrekord med ca 600 träffar – som tur var så var det inte fullt så många när jag snokade lite men det är jäkligt många ändå – som varit här av olika skäl. Tyvärr vet jag inte riktigt vilka som kommer hit men jag utgår ifrån att det i huvudsak är medelålders män och utsvultna kvinnor i Klockrikeområdet. I denna strida ström av mysisar så är ju signaturen Dalle ett sundhetstecken men i övrigt så har det blivit kramfest här på nätet. Jag ska nu exemplifiera lite.

Vi lägger oss inte oförberedda i vår familj. Vad vi förbereder oss för varierar dock lite.

Tröttheten… har drabbat Bigmollo och då myser han lite. Idag har han bidragit till besöksstatistiken med sina rara ord ” Anders Gustafsson skrev ett tänkvärt inlägg om det här med tid …”. Kram på dig också Johan och hoppas du känner dig starkare snart.

Nästa gång ska jag putsa glasögonen. Vilka bilder det blir då!

Ja på bilden ovan har ni en present jag fått från Hasses Cykel i Motala. Det är inte svampen era idioter utan glasögonen! Vi män ger varandra presenter lite då och då tydligen. Tack Claes! Claes och jag har något som är bra nära normal parrelation. Han har helt tagit över min privatekonomi så han får väl betraktas som kvinnan i relationen.

Hur uttalar man Messmör, som Mess-smör eller Mes-smör. Alltså lång eller kort e?

Om ni lyssnar på Spanarna i P1 så vet ni att det måste till tre exempel för att en observation ska bli trovärdig. TILL ANDERS säger CykelSmurf i sin bloggning och lägger upp en materotisk bild. Det tycker jag är ett rätt bra tredje exempel på att näthatet är utbytt mot gubbmys. Jag tackar naturligtvis Smurfen och ber om ursäkt att jag inte kan dedicera något så direkt, men som du förstår så är jag ju jävligt populär idag.

Efter tips från Smurfelinan själv – allt finns i kommentarerna någonstans på denna blogg – så kommer jag som svar på materotiken smörja in mig i Messmör och iföra mig dom nya glasögonen enbart. Bilderna går sedan ut privat till mina kramkamrater. Den där Dalle kan sitta och sura då!

Nej, hade det inte varit för min reality check med Fröken Frost idag så hade jag trott att livet blivit som en enda stor kramfest, åtminstone här på nätet. Nu garderar jag mig lite genom ett riktat inköp.

Är det dags att beställa?

Jag har också svingat lite vilt i valda bloggar för att skapa lite näthat. Vi får se om jag lyckas piska upp något eller om några bara börjar gråta och vill kramas.

Publicerat på november 26, 2012, i Cykelsidor, Trams, Vardag. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

  1. Messmör med långt ss, aggressivt ss, annars blir det ju mes.
    OM jag gråter lite över näthatet tycker jag att en bild inkletat i mess(lååångt)smör och brillor är på sin plats!

  2. Å men Hr.29, jag bjuder på den eftersom du bad så snällt om att få se en bild på en surdegsmacka. Inte behöver du dedikera nåt inte. Det räcker såå(långt å) bra med att bli omnämnd av en celebritet som dig. 😉

  3. Så fort jag har blivit frisk så ska jag börja näthata igen.

  4. Din klant, en sån där ass-saver kunde du fått gratis i Kadens monter på Bike Expo.

  5. Ha ha det gick inte att köra den klassiska näthats-taggen utan att wordpress trodde att det var en riktig tagg. Skärpning WordPress!

  6. [näthat] Näthat näthat näthat. [/näthat]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: