Storfukt

Problemos?

Vid åttarycket i morse så segade jag och Mats oss iväg ut på en runda likt ett gammalt strävsamt par som ger sig ut på lördagkvällen för att knacka tonåringar. Värdigt iförda tajt lycra och färgglada kläder. Tydligen för färgglada enligt Mats som ansåg att rosa strumpor till rosa cykelkepa inte funkade något vidare.

Tydligen något jävla stilorakel!

Mats har ju göra en 20 minuter upp till mig så han är så där lagom uppe i varv så jag får slita satan från tramptag nummer ett för att hinna med. Det var naturligtvis så även idag men han höll i länge idag. Det är inte utan att Mats snabba formuppgång känns misstänkt. Det luktar svartträning lång väg.

Upp mot övningsfältet bar det tills vi kom fram till första bommen. Den indikerade att skjutfältet var fredad zon denna helg och detaljstudier av anslagstavlan gav att så var fallet.

Här fick vi inte vara idag.

Vi hittar dock bra i omgivningarna så det blev en annan väg, ja faktiskt samma väg som förra helgen. Delar av sträckningen över Hilstermon är lagom slakmotig så då körde vi på lite.

Jag skröt lite om min nya Craftundertröja. Den är tajt, fast i söder i stället för norr om ni förstår.

Efter Hilstermonforseringen gjorde jag ett misstag som helt beror på min psykiska vekhet. Jag gav Mats lite andrum längs kanalen för jag trodde inte han tycket det var så kul strax innan. Jag kan ha fel men han pratade inte utan lät. Men, ag skulle fortsatt hålla lite tryck på pedalerna för han återhämtar sig tydligen snabbt vilket jag fick lida lite för när vi närmade oss Solliden igen. Det var lite fuktigare då än när vi åkte ut.

Strumor, kepa och näsa ton i ton: stilsäkert. Hjälmens placering på huvudet: katastrof!

Ja, roligare än så här blev det inte idag.

Småfuktigt, eller snarare storfuktigt faktiskt.

 

Publicerat på september 29, 2012, i Cykel, Cykelträning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: