NytillScott 2013 och Vasaflopp – En dag i en medelålders mans liv!

29″ 2013 !

Jag har tagit sats för att köpa ny cykel till 2013 rätt länge nu och när det blev klart hur Scotts modellprogram för 2013 såg ut här i september så hörde jag av mig till min lokala hovleverantör Hasses Cykel i Motala.

Scott och han tyckte jag representerade de värderingar de vill vara förknippade med på ett hyggligt vis och på så sätt så får jag rätt rejäl hjälp att åka så fin hoj som Scott Spark 920 faktiskt är. Riktigt kul faktiskt och jag ser redan fram mot november då min fina large finns för leverans.

Samtidigt som jag köper cykel så ska jag prova lite nya Scottprylar, bland annat skor och hjälm. Ni kommer naturligtvis får detaljer och recensioner så snart det bara går.

Var den nya cykeln en positiv nyhet så var ju anmälan till Cykelvasan en flopp utan dess like. När jag kom ur ett möte vid 9:30 var det fullt när anmälan öppnade 9:00 samma dag. Vi snackar 12 000 platser!

Nu var det hela en sanning med modifikation. För om cirka två veckor ska personerna också betalt, vilket de inte gjort nu och då ser vi hur många som faktiskt anmält sig lite mer ordnat. Idag var mer intresseanmälan och alla kommer med säkerhet inte betala så det finns redan en reservlista där jag är med. Får jag bara till det här med Cykelvasan så är nästa års två mål satta. VR med Happygänget och Cykelvasan.

Publicerat på september 19, 2012, i Cykel, Cykelprylar. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ja pratade med cykelvasan o dom har tills nästa torsdag att betala sen ryker platsen. Själv så missade ja en plats med knappt en minut till vasan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: