Sko sko

image

Favorit

Jag fick vara oväntat bestämd när jag skulle prova mina New Balance Minimus på Intersport i IKANO-huset. Jag fattade direkt att det var skon för mig men killen som hjälpte mig var tveksam, det var något om ren styrketräning för foten eller nått. Men när den kom på foten så märktes det direkt att kärleken var besvarad. Den kramades skönt och snart var den min.

Hela sommaren har paret hängt med och i princip har det varit barfota eller Minimus som gällt varje dag i månader. När jag under någon regnig sommardag började Googla efter ett komplement som kanske skulle klara lite mer regn och rusk så tyckte flera tidningar som testat minimalistiska skor att Minimus var i en klass för sig och jag hittade inget bättre.

Nu i kväll gjorde jag slag i saken och beställde ett par till. Dom är antagligen inte mer tåliga mot regn och rusk än de jag har, men va fan då får det bli gymskorna. Eller inneskor på jobbet. Det måste gå att lösa.

Rubriken förresten kommer från Leo som alltid säger ”sko sko”. Om det är för att det är ett par eller för att han älskar skor så mycket vet jag inte. Jag ska fråga när han blir 15.

Publicerat på augusti 19, 2012, i Träning, Vardag. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: