Hålet i cyberrymden

Jag har inte bloggat så farligt de senaste dagarna eftersom jag försöker landa i verkligheten efter en kursvecka i Stockholm. Jag har inte tänkt så mycket på det men jag börjar så smått inse vad jag orsakar med denna frånvaro: ett hål i cyberrymden!

I ren panik har omgivningen börjat panikblogga. Det måste vara en reaktion på min frånvaro och för första gången blir det tydligt vad jag faktiskt fyller för behov. Följande spontana utbrott känner jag till men det finns säkert fler.

Osportsligt. Handlar om sport och jämställdhet. Det är inget område jag specialbevakat men det uppstod ett vakum tydligen.

Anders skrivklåda. En gammal klasskamrat som inte orkade med tystnaden utan öppnade eget. Senaste inlägget är om snällhet. Inget jag har fokuserat på men det finns ju hos mig helt klart.

Icas Nytt & Nött. Pyssel och vackra ting är ju lite det min blogg handlar om. Familj och lantliv sitter som en smäck när man beskriver min blogg. Dekoration? Ja jag vet inte, men när jag blev tyst så dök denna upp direkt. Slump? Knappast!

Kakans blogg. Hästar och buljong är inget jag hanterar dagligen men jag är naturligtvis mångbottnad och djup. Dessutom landar ju inte riktigt allt på det sätt jag tänkt när jag pratar med Kakan. 27 maj så bloggas det ”brunst diarre”. Det är fyra dagar efter första inlägg! Min frånvaro skapar känslor det kan vi vara överens om.

Publicerat på maj 30, 2012, i Trams. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Du är underbar och underhållande som alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: