En jävligt kort lista har blivit ännu kortare!

Då har jag jobbat två veckor sedan föräldraledigheten och hela den tiden har jag tillbringat i mitt nya projekt på jobbet. Det kan bli riktigt kul det här men jag är trots allt lite på läktaren nu då jag är under inskolning. Som ni vet är spelet mycket lättare från läktaren, vad än man spelar och så är det även här, så där sitter jag och studerar och refererar.

Jag har då förstått att det är lite av Excelhimlen där nere på plan och allt fångas i en liten lista. En av de listor som måste vara lättast att hålla uppdaterad är listan över helt friska projektmedlemmar där jag nästan trott att vi som varit friska likt ett brödraskap kunnat kallat oss enprocentarna eftersom det funnits skäl att tro att en slumpmässigt vald vårdavdelning på Universitetssjukhuset är friskare än vårt projekt.

Tyvärr utgår även mitt namn från listan nu på obestämd framtid då jag är förkyld nu. Surt men samtidigt lite intressant då det ännu inte är helt klart om jag fått en originalförkylning, en kraftfull mutation eller en cocktail av alla varianter som finns på bygget. Det kan bli ett episkt lidande detta!

Publicerat på december 17, 2011, i Trams, Träning, Vardag. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: