Namnet på fyran – kom och lämna namnförslag!

Bilden har ingen koppling till sambon i texten. Inte alls!

Ja det har dragit ihop sig till krig i tomteskogen! När Cathlyn bestämmer namn så bestämmer hon men när jag bestämmer så bestämmer hon, eller hur det är. Vad händer undrar ni naturligtvis?! Jo vi försöker komma fram till namnet på barnet som är på gång. Det blir vårt fjärde barn och vi tror att det är en kille.

De två första barnen bestämde Cathlyn namnen på medan jag bestämde på nummer tre som då blev Leo. Ja det behövdes inte bestämmas för vi var inte oense, men om jag ändå kan hävda att jag fått bestämma något någon gång så gör jag det för att odla de få maskulina drag jag har kvar.

Om det nu blir en lillebror till Leo är min åsikt att han ska heta Teo. Leo och Teo ligger bra i munnen och låter lite kul. Dessutom så kan man prata till dom som ett par genom att vara lite otydlig – eo du får inte … – och att märka om kläder och prylar när dom går i arv blir skitlätt. Ett sträck på L:et bara så är det klart!

Cathlyn har kontrat med Neo eller om det var Noa? Kan ha varit Sixten också det pratades ju mitt i Biggest Looser så jag lyssnade inte så noga.

Om det blir en tjej så har vi lite namntorka men Klara är ju grymt gångbart här ute på slätten och skulle också kunna fungera som en påminnelse till oss båda när strömmen går nästa gång. Vi kommer därför undersöka om det är möjligt att ha med utropstecknet i namnet så det inte råder någon tvekan när man ser barnet Klara!

Ni tycker naturligtvis Teo är kanon men om det nu inte funkar på grund av Microkosmiskbakgrundsstrålning i övre mellangärdet på barnets mor så får ni gärna komma med förslag i kommentarsfältet nedan. Gärna korta namn, dom blir billigare att tattuera in både på mig och framtida flickvänner och kräver mindre energi att säga.

Jo en sak till! Namnen ska gärna vara vackra att ropa och skrika eftersom det är ett väldigt vanligt sätt att kommunicera med våra barn vet jag av erfarenhet. Vi har i släkten väldigt dålig erfarenhet av en katt som hette Fjodor där alla som ropade efter kattenjäveln framstod som mer eller mindre lobotomerade och vi behöver inte mer emot oss än vi redan har!

PS. Alva såg bilden i inledningen och kom direkt med namnförslaget Fjant. Det skulle kunna bespara grabbens framtida fru rejält med energi eftersom hon både skulle kunna förolämpa grabben och tilltala honom samtidigt. Hade jag hetat Fjant så hade jag kunnat sett både Biggest Looser och Arga Snickarn i lugn och ro, så det tål att tänkas på!

Posta dina förslag nu!

Publicerat på december 2, 2011, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Mickan SMSade in sitt eget namn som förslag. Det uppfyller många av kriterierna jag satte upp men har ju tyvärr inte getts till något barn under detta årtusende!

  1. Ping: Jag har bollat lite namn med Herman Lindqvist « Mr 29er's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: