Kan det inte bli vardag nu igen? Snälla!

Det vore roligt med lite vardag.

Ja, det måste inte vara så jävla roligt hela tiden. Lite rutiner och vardag vill jag ha! Barn i skolan, inga besök eller skolavslutningar, jobbiga jävla grillfester eller semestrar. Inget alls, bara vardag! Fattar ni?

Grå vecka med 06:00 på klockan, snor, ögoninflammation, mörker, halka och helvete, trasig bil, åksjuka och för små allväderstövlar är grejen inser man efter två månaders föräldraledigt i juni, juli, augusti. Mest av allt vill jag ha lite rutiner!

Sedan jag gick på föräldraledighet har det varit cirka fem dagar som bara varit ”vanliga” dagar. I övrigt har det varit full spruta hela tiden där tristessen aldrig haft en chans. Om det är så så funkar inte träning, bloggning, matlagning, tvätt, strykning och allt annat man vill ha gjort.

Nu är tjejerna borta hos kusinerna så det är bara lilleman och jag här hemma och vi får en försmak av vad vardag kan erbjuda. Hade det inte varit för strömavbrott idag så hade det här varit en helt vanlig dag faktiskt. Då ser man på tvättkorgen med ett helt annat intresse kan jag säga! Man ser det som sysselsättning inte ett måste!

Det gick så långt idag att jag nästan cyklade!

Publicerat på augusti 11, 2011, i Vardag. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Stellan Gustafsson

    Dina refexioner om att det nån jävla gång ska vara vardag skriver jag under på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: