Jag och mitt arsle

Tyvärr blir det ett bildlöst inlägg idag och det kommer handla om en för mig väldigt viktig kroppsdel. Det är inte så att vi bråkat i förtältet om ni nu valt att läsa rubriken på det viset.

Jag har haft lite svårt med träningen sedan jag gick på föräldraledighet men jag har försökt sköta kettlebellträning och lite framfotalöpning. Ibland har jag även kört en del marklyft.

Det blev nog lite väl mycket för baksidan av kroppen vilket lett till att rumpan och baksidan på låren varit skitgriniga i några veckor. Troligtvis kopplat till detta har jag fått en rejäl muskelbristning i vänstra vaden vilket också har retat vänster knä lite.

Vi snackar inga småkrämpor utan stora muskler som ibland krampat och klämt nerver och haft sig. Skitont faktiskt. Samtidigt är det lite semestertradition att halta runt på campingar och leta efter barn, barnens skor eller deras sparkcyklar. Den sista sparkcykelgrejen är ny för året men sparkcyklarna är så poppis att de lätt sprids över stora områden så det är ett jäkla letande.

Men så idag verkar det som jag äntligen lyckats vinna en liten seger och kroppen känns ganska bra. Gårdagens behandling med whiskey är nog det som gjort susen.

Jag tänker därför träna lite, stretcha massor och behandla vidare med whiskey snarast möjligt idag. Samtidigt gör jag lite nya planer för hur jag ska skada mig på effektivaste sätt redan i morgon.

Publicerat på juli 28, 2011, i Skador, Träning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: