Måndagsinvägning och dagens träning

Jag kan inte bara vara städkärring, jag måste vara sexobjekt också!

Nu är det dags att ta tag i sitt utseende. Jag är ju trots allt hemmafru och måste vara lite attraktiv när Cathlyn kommer hem. Jag har kört några klassiska nyp i kinderna, för att bli lite rödrosig och fin, när jag ser att hon är på gång men det är för tamt. Jag märker det på hennes sätt att titta på mig! Den mångåriga avskyn i hennes blick har övergått till rent förakt så något måste göras. Alltså, nu är det dags för invägning!

Måndag morgon: 92.6 kg.

Midja 99 cm.
Bröst 105 cm.
Lår 60,5 cm.

De senaste åren har jag legat straxt över 90 kg men jag har nog lagt på mig något kilo muskler genom kettlebelltränandet, jämför exempelvis med hur det var i april förra året.

Jag var nere i 88.5 kg innan vi åkte till Ängelholm på semester men där drack jag ju öl för kung och fosterland och det funkar inte så nu är jag här runt mina 92 kg igen.

Dagens snoriga träning blev kettlebells. Jag körde 3x{1, 2} + 1x{1} med 24 kg kettlebell/pull-ups/marklyft (70 kg plus stång). Sedan fick det bli en promenad med barnvagnen istället för tyngre grejor. Men är man förkyld så är man eller hur?

Publicerat på juni 20, 2011, i Träning, Vikt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: