Kul bus – Vad tror ni om det här?

Då jag inte fysiskt är på jobbet längre så har jag svårt att ställa till sådan oreda som jag brukade göra. Jag har därför funderat lite på hur jag skulle kunna använda tekniska hjälpmedel som sms och email för att hitta på något jävelskap under min bortavaro. Här är ett uppslag.

Jag har valt ut två offer, två rätt grå medelålders kvinnor, som vi kan kalla Fröken Frost och Mickan. Till dom tänkte jag skicka ett sms som låter ungefär så här:

Snälla Mickan sluta skicka naken- och sexbilder på dig själv nu! Det var lite kul första gången och jag är verkligen imponerad av vad du kan göra med enkla medel, men det känns inte rätt längre.

Fast det smset skickar jag till Fröken Frost och till Mickan så börjar jag med ”Snälla Fröken Frost …” i stället. Så båda kommer tro att jag skickat smset fel. Fattar ni? Helt plötsligt går Mickan och tror att hon fått ett sms som skulle till Fröken Frost och att hon sitter på dunderinfo och vice versa. Några minuter senare skickar jag nästa sms som låter så här:

Kära Fröken Frost. Du fick just ett sms som var tänkt till en helt annan människa. Jag litar på din integritet och medmänsklighet och ber dig därför radera smset och agera som du aldrig sett det.

Jag skickar naturligvis ett motsvarande till Mickan. Nu kan dom gå och titta på varandra på jobbet fram till semestern och undra.

Men planen ovan kommer inte sättas i verket eftersom jag tänkt om lite. I morse var dagisfröknarna grinigare än vanligt och jag har skämtsamt börjat kalla de andra mammorna som lämnar samtidigt för kollegor.  Här finns en ny arena.

Ja idéen är alltså inte död utan jag kollar nu in lämpliga offer i närområdet. Gräv där du står Anders!

Publicerat på juni 14, 2011, i Trams. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: