Vurpdebut!

Ja så har jag då haft premiär i dag. Vurppremiär när man minst kunde ana det. På lunchen skulle jag stilla flytta mig från arbetsplatsen till gymmet. Det gick så där kan man lugnt säga.

Cykeln var av svart ”tjänstecykelkaraktär” – oglamouröst tyvärr, rätt skabbig dammodell – som när jag skulle ta några rejäla tramptag för att komma över en liten kulle valde att lägga av kedjan. Whops och jag fick gulla asfalt och grus mitt framför några förskräckt damer som gjort sin lunchgympa.

Farten var så låg att skrubbsåren inte kommer ”impa” på cykelkompisarn men jag lyckades slå mig rejält på höger knä och i bröstkorgen. Ett tag trodde jag att jag landade på styret med bröstkorgen men av skicket på mobiltelefonen att döma så var det den som samverkade med revbenen på ett intressant sätt.

Träningspasset blev sedan skit då bröstkorgen inte alls tillät något kettlebellmys. Jag tänkte då om och körde ben. Det var så där efter gårdagens intervall. Surben!

Surgubbe var inte jag trots att allt gick mig emot, men pensionären jag frågade om jag fick köra ”mellan på” när han satt på bensparkmaskinen går i den kategorin alla gånger. Jag sa inget när han började moppsa men ångrade efteråt att jag inte sa ”skriv en insändare i Corren, det är väl det ni pensionärer gör”. Hade jag gjort det hade jag i alla fall fått med mig något av värde från detta lunchpass.

Naturligtvis hade jag mössa i fall ni undrar.

Publicerat på mars 28, 2011, i Cykel. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: