Lopp och tävlingar 2011 – Önskelista

Ja, det är dags att börja titta på lite planering inför årets cykling. April ligger jag lågt, dels för jag tränat lite cykel och för att jag har lite andra planer. Sedan hoppas jag naturligvis att knäoperationen ska bli av i april. Helst ganska tidigt i april. Jag ska nog ringa och kolla progressen på måndag faktiskt. Det vore en mindre katastrof om det strular kring påsk med de roliga planer jag har där. Men det får ni inte veta ännu.

Så här ser önskelistan ut i år.

Grönmarkerat är på önskelistan just nu.

Jag har ju sumpat anmälningen till Cykelvasan vilket är lite surt och augusti är också den månad som jag är osäkrast på. Jag skulle kunna styra om den till att bli en ren landsvägsmånad med Mälaren runt, Gran Fondo och Glasrikeresan. Eller också så kör jag Mera Leras 12-timmars. Det vore en riktigt kul utmaning och den ligger bra till just nu.

Jag ska engagera mig i lite lokala aktiviteter mer i år tror jag. Saab har en del aktivitet med Mera Lera och med lite tur så blir det en Haga Cup även i år. Eventuellt åker jag med i några MAIF-aktiviteter också. Jag ligger också efter i klubbengagemanget lite, men även det kan vi kanske spotta upp lite nu när våren kommer.

Vi får se om jag orkar engagera mig i nya licensreglerna i helgen. Blir det för svårt att få licens så kanske jag får tänka om lite.

Vad händer för kul i år tror ni?

Publicerat på mars 26, 2011, i Cykel. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: