Knak där bak

Nya undersökningar på gång?

Passade på att inleda fem dagars semester med att knäcka till ryggen något helt grymt vid dagens marklyft. Så nu är knät lite halvskit och ryggen är helt väck. En rejäl halsfluss och njursvikt så har jag en ganska komplett sjukdomsbild och kan användas i undervisningen av medicinstuderande.

Ryggen har spökat lite den senaste månaden och det konstigaste är att samtidigt som jag troligen fick en bristning i någon muskel i ryggen så knakade det till och på ett sätt känns det bättre nu än tidigare. Så skitont och orörlig, men kanske lite bättre än förut? Begriper inte riktigt själv den logiken, men så är det! Hur som, den här skadan lär kännas en tid framöver.

Så vad ska jag göra nu? Jag har redan inlett intensivbehandling med rödvin och soffsittande. Kommer nog gå på whiskey och Voltaren salva inför natten.

Känner mig rätt omotiverad att träna och fick tvinga mig till lite kettlebellträning i går. Men idag kände jag mig lite mer peppad inför återstarten med marklyft. Det straffade sig ju direkt!

Kanske läge att skaffa ny medicin. Hittade den här som jag tycker verkade intressant.

Ska höra med brorsan om det är något han kan fixa.

Eller också så beställer jag en ny cykel i helgen. Jag har åkt buss fyra dagar i rad i veckan vilket tillsammans med det här eländet borde ge mig rätt till lite kolfiber.

 

 

Publicerat på oktober 29, 2010, i Skador, Träning, Vardag. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: