Jo tack, lite bättre!

Nu börjar nog knät och benet ha hämtat sig skapligt. Efter stretching av rumpa och ben så känns det riktigt bra, men sedan finns det lägen och perioder då jag fortfarande känner av knät.

Det känns också som att jag går från några timmar då det är skapligt till någon eller några dagar det är rätt bra. Sedan kan någon dag vara sämre. Kanske är det på rätt väg.

Då rörlighetsträningen ger bra utdelning för knät och hela kroppen så kör jag mycket stretching och rörlighet. Favoriten är MobilityWOD som är riktigt kul. Gårdagens marklyft satt fint i rumpan idag. Inte direkt som träningsvärk, men jag var rejält stel.

Träningen, förutom rörlighet, var Kettlebell. Jag följer ett upplägg då man kör stegar, dvs 1 rep, kort vila, 2 rep, kort vila, osv. Efter det kör man ”balistic” dvs swings eller snatch. Som vanligt har Kettlebellsen en märklig attraktionskraft. Det är rätt kul helt enkelt.

Kollade lite på Vueltan idag. Tyvärr så kunde ju inte Eurosport hålla sig inom annonserad sändningstid så när det var några minuter kvar på loppet så tog inspelningen slut. Det krävs alltid några sådana missar i etapploppen innan jag spelar in programmet efter också.

I morgon är det september. Det märks. Det är riktig sensommar/höstluft här i Östergötland.

Publicerat på augusti 31, 2010, i Kettlebell och Crossfit. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: