Genuint skitkass!

I går körde jag dubbla pass igen, fast precis som tidigare låter det bättre än det är. Lite försiktig rörlighetsträning och kroppsövningar runt lunch. Fast mest letade jag efter prylar. Döttrarna hade nämligen lekt med det mesta jag använder av enkla redskap så som en käpp exempelvis. Fick till och med ringa sambon i ett desperat försök att finna info om var min käpp var. Låt mig säga att jag var lite ur balans en stund. Funderar fortfarande på att föra över pengar (lagom till ett par högprofilshjul) från Tovas konto till mitt för lite tröstinköp.

Dagens andra pass var rullskidor. Har förstått att det kallas stakpass, frånskjut grejar jag inte utan det är ren stakning som gäller, när man hackar sig runt på dom där märkliga sakerna som jag gjorde. Förresten, hur man ska kunna diagonala på rullskidor är för mig en gåta?! Hur som så är det en deprimerande tillställning den där rullskidåkningen. Jag sliter och sliter; hackar och hugger; flåsar och puffar; svettas och pinas med det klena resultatet att det går framåt något snabbare än gångfart. Bilden av en idrottsman som far fram på skidor och det jag presterar kunde inte skilja mer.

Med nuvarande tempo så stakar jag mig runt Vasaloppet genom en fantastisk kraftinsats på cirka tio timmar. Men det är inte sant, för jag orkar inte mer än någon 30-45 minuter med den belastning/fart jag hade i går kväll. Så här ser det inte ut alltså.

Publicerat på juli 20, 2010, i Träning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: