Trainerslit

Ägnar mig tydligen åt någon träningsform som innebär fyraminutersintervaller varannan dag. Hoppas det är bra! Nej, skämt o sido, det är svårt att få till det riktigt bra med träningen just nu. Först är det lite för mycket på jobbet och hemma, så jag orkar eller hinner inte med som jag önskar.

Sedan har jag något skit i kroppen som är helt obegripligt. Jag tror det är allergi och har valt att anse att det är allergi, så jag kör på med träningen. Fast det blir inte riktigt den struktur och mängd jag hoppats på.

Idag blev det fyra stycken fyraminutrare på 300 W. Det känns inte omöjligt med högre värden hos lungor och pump så det borde gå att öka värdet 300 ganska fort, om benen blir lite rappare.

Körde lite stavlöpning, cirka en kvart, innan cykelpasset. Kommer köra lite försiktigt någon månad för att vänja överkroppen vid lite arbete. Den är inte direkt van vid det kan jag lugnt säga.

Publicerat på maj 27, 2010, i Cykelträning. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Jonas Johansson

    Har också ”tvingats” köra lite mer trainer på grund av tidsbrist på sistone. Slår aldrig fel, så fort det närmar sig sommar så ökar övertidsuttaget.

  1. Ping: W(h)att!? « Mr 29er's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: