Viktiga detaljer

Sitter och surfar på morgonen i väntan på att resten av familjen ska vakna. Jag fastnar då för den här artikeln i Aftonbladet.se ”Föll från plommonträd – blev sexmissbrukare”. Flera detaljer finns tidigt i artikeln och måste på något sätt vara viktigt. Se här exempelvis:

Olyckan inträffade i familjens trägård i den schweiziska byn Biasca. Den 81-årige änklingen Angelo De Luca låg i koma i fyra dagar efter att ha ramlat från ett plommonträd.

Plommonträd, familjens trädgård och fyra dagar. Det känns som det är början på ett recept. Vi har ett plommonträd ute på tomten men jag är rädd för att det inte klarar av att jag klättrar upp i det. Det lär böja ner sig  och då kan det bli svårt att få till fyra dagars koma. Men jag ska spana lite hos grannarna, eller måste det vara familjens trädgård?

Efter olyckan vaknade 81-åringen upp – som sexmissbrukare. Under ett bordellbesök spenderade han motsvarande 36 000 kronor.

Tänk om gubben bara vaknade upp? Insåg att livet snart är slut och drog vissa slutsatser från det?

På samma ställe hittade han en väldigt ung prostituerad kvinna som han blev mycket förtjust i.– Hon är inte bara bra i sängen. Hon ger mig ny livslust och nytt mod. Hon är min vän, säger Angelo De Luca, enligt brittiska tidningar.

Här börjar ju alla förstå att det är dags att dra i stoppsnöret. ”Hon ger mig ny livslust och nytt mod” är en mening som duktiga personer i omgivningen måste ta på allvar. Hur skulle det se ut om man är 81 år och känner ny livslust? Här krävs en återställare värdigt Socialdemokraterna. Så vad gör man?

Men det blev för mycket för familjen, som tog saken till domstol och vann. På grund av sitt sexmissbruk förklarades 81-åringen omyndig i rätten.

Skönt! Det kanske kan få gubben att veta sin plats igen!

Nu stämmer familjen sjukhuset där Angelo De Luca vårdades efter olyckan.

Japp, han verkade ju helt nerknarkad efter sjukhusvistelsen. Det är ju viktigt att man håller igen på smärtstillande till 81-åringar. Komma ut efter sjukhusvistelse och spendera arvet. Nej någon jävla måtta får det vara!

Vad är nästa steg? Jag tror familjen kommer försöka få alla plommonträd nedsågade i Schweiz. Här gäller det att stämma i bäcken!

Frågan är dock om det går bra med äppelträd? Man kan aldrig vara för noga med detaljer.

Publicerat på maj 23, 2010, i Trams. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: