Träningstävling 29″ MTB – Nytt kedjebrott!

Kvällen började med att jag var lite väl lugn när jag skulle iväg så jag fick köra på rejält för att hinna i tid, men var ändå nästan 10 minuter sen. Som tur var så hade resten av gänget väntat på mig. Schysst! På vägen till träningen så hade jag rejält vasst hagel i ansiktet ett tag. Det bästa på åratal. Hela träningstävlingen och vägen dit gav vibbar av Långa Billingeracet 2008. En fest i plus 2 grader och lera.

Vet inte men vädret tog inte ner mitt goda humör, det skulle bli skitkul att ta ut sig rejält så jag rullade på.

Väl på plats så var vi sex personer. Fyra gubbar och två ungdomar. Vi åkte banan lite lungt ett varv. Den höll riktigt bra trots att de regnat och snöat en del.

Sedan körde vi igång. Gustav, en av våra starkaste åkare, startade en minut efter mig och var ifatt efter mindre än fyra minuter. Starkt! Det gick inte riktigt så fort för honom resten av tiden, men ändå!

Jag hade lite problem med att kedjan hoppade två gånger fram. Sedan efter mindre än 20 minuter åkta på det snabba varvet gick kedjan av igen! Helt sjukt, jag satte dit en helt ny kedja efter söndagens strul. Jag tog mig ner till Scoutstugan där vi hade start och mål. Där försökte jag fixa problemet med kedjebrytare men lyckades inte. Jag började också frysa något sjukt. Vi var ju totalt genomblöta och det var inte många grader över noll.

Så det blev bil hem i dag igen. Det här måste lösas!

Publicerat på april 21, 2010, i Cykel, Cykelträning. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Kul var det. Men faan vad jag frös om händer o fötter…
    Lite tur i oturen för mig att du fick kedjebrott, jag var ju totalt avhängd idag. Men kredit för en bra bana. Det är ju det här jag behöver, kötta på för att få latmasken på plats, vi ses igen nästa vecka..skall komma ihåg att ta med mig 150 spänn för kepsen då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: