Roddmaskin – Det börjar likna kärlek!

Vi har två stycken Concept 2 roddmaskiner på jobbet. Jag har nog redan bestämt mig vad det blir för träningspryl nästa vinter kan jag säga redan nu. Kul att spänna fast sig och plåga sig i en maskin, på något perverst vis. I dag klarade sig armarna rätt bra och jag rodde på fint. Körde 5 x 4 minuter på straxt under 2 min/ 500 m. Men det skulle nog gå att kapa det lite ytterligare. Jag blir lite störd av att jag är rädd för att koka armarna för tidigt men värst är att jag inte hittar någon riktigt bra rytm för andningen och att jag får för grund andhämtning.

Har vid flera pass känt mig ”slät” dvs det vissa engelskspråkiga forum kallar ”flat” efter jag slutade med fyrorna. Man får inte riktigt samma dynamik i sitt effektuttag utan man orkar liksom bara ligga och nöta på samma effekt, även om den är hög, när man inte kör högintensiva intervaller. Men jag inte alls av det vid rodden idag, så …

I morgon bitti är det upp med tuppen för cykelpendling. Är sugen att lägga på tubishjulen. Jag får se vilken temperatur det är i morgon bitti.

Publicerat på mars 22, 2010, i Träning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: