Sitter mig fet – Fångad i kylan

Det är fantastiskt vackert i Åsarna men man kan tyvärr bara njuta inomhus för tillfället. Tyvärr får jag inte bilduppladdningen att funka så jag kan delge er dom vackra vyerna. Klara fina dagar men någonstans mellan -27° och – 30° hela tiden. Allt fryser, propparna går och vi börjar gå varandra på nerverna lite. I kväll får vi tillskott av en familj till och en singel. Då är vi sex barn och sju vuxna.

Vi hade tänkt sticka iväg och åka skidor men får ställa in det idag också. Det verkar som temperaturen varierar kraftigt mellan dal och uppe på höjderna. Så i Vemdalen så pratar man – 28° i barnbacken medan man har – 11° uppe på toppen av stora backen.

Träningsmässigt så är väl inte några dagars vila en katastrof men viktmässigt ger denna resa mig en god bas att stå på, kan man lugnt påstå. Flera av barnen är också rejält förkylda så jag kan nog bli dubbelt belönad. Ännu finns dock gott om jordnötter, öl, vin, mat, godis och samtalsämnen. Det enda som drar ner stämningen lite är min usla förmåga att spela ishockeyspel och olika typer av kortspel. Jag kommer nog behandla detta separat senare. Jag behöver lite hjälp med reglerna i Chicago exempelvis.

Publicerat på december 30, 2009, i Vardag. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: