Vintercykling – Pannlampscykling – Underbar cykling

Cirka halv sex stack Jonas och jag iväg mot Borensberg, där vi träffade Gustav. Sedan rullade vi ut på skjutfältet. Kanonfina vägar och kalasväder. Själv var jag grymt seg i början medan Jonas och Gustav verkade pigga. Gustav och jag körde cyclocross medan Jonas valt 300-dubbars däck på MTB.

Jag är kanon nöjd med mina lampor, men Jonas lampor är något i absolut hästväg! Vid något tillfälle blev det lite lucka, men det märktes inte, det var lika mycket lyse för det.

Vi pratade om ditten och datten – det visade sig att ungdomen inte läser alla inlägg i denna blogg – tills orken minskade och tempot ökade. Vi kör ganska odisciplinerat när vi blir lite trötta, vilket verkar passa oss ganska bra.

Vi började i -7 grader och uppehåll. Vi slutade med skitsnack i mitt garage vid -4 grader och snöfall. Totalt var vi ute i cirka 2:30. Min lilla rosa väcker munterhet och viss beundran. Ska bli kul i vår med ett gäng mtbare i Borensberg.

Det är så jäkla mycket kläder och prylar vid vintercykling att jag funderade på att räkna passet 30 minuter längre på Funbeat för att få med av- och påklädning. Så här snygga var vi i alla fall när vi stack:

Jonas – the lamp man

Anders – något överklädd

Publicerat på december 22, 2009, i Cykelträning, Träning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: