Överaskad

Ja, svärmor hade säkert blivit lika överaskad som jag idag. Hade mysdag här hemma och träningsviljan låg kvar under täcket. Satt och kände efter om jag inte kunde hitta något skäl att värma på lite glögg och läsa en bok, men fick ge upp. Inga giltiga skäl för att skippa träningen alltså. Så jag startade med lite kettlebell snatch. 24 kg 6 gånger på varje hand repeterat 6 gånger. Totalt alltså 2x6x6 snatches med 24 kg. Utförandet blev lite sådär efter 4 gången, men jag bet ihop. Det är bland det bästa jag kört, men kände mig ändå lite omotiverad så jag gav mig där.

Efter ett par timmar så var det dags för cykel. Har bytt sadel och pillade med lite allt möjligt. Ingen riktig träningslust. Men jag kände ganska snart att kroppen var rejält på gång. Så jag brände på med 2×20 minuter på 260 W. Efter 17-18 minuter på andra så kom tröttheten ganska fort.

Tog fem minuters vila mellan 20;orna. Då jag ändå var ganska fräsch så drog jag 10 minuter bonus. Bland det bästa på länge. Ganska lätt och ganska omotiverad. Men så är det ibland. Bara det inte är något skit i kroppen. Går det oväntat bra så kan man misstänka att något är på gång.

Publicerat på december 20, 2009, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: